Miguel Mudarra elegit nou director de l'ETSEIAT

Miguel MudarraMiguel Mudarra ha estat elegit nou director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) desprès de la jornada electoral que va tenir lloc el dia 27 de novembre. Miguel Mudarra substuirà Eulàlia Griful al capdavant d'aquest centre del Campus de la UPC a Terrassa, qui ha estat directora durant els darrers 6 anys.

Miguel Mudarra prendrà possessió del càrrec properament i ha estat elegit per una àmplia majoria de la comunitat universitària de l'ETSEIAT.

 

Miguel Mudarra és doctor en Ciències Físiques per la UPC. Exerceix com a professor del Departament de Física i Enginyeria Nuclear a la UPC des de l’any 1989 i imparteix docència  a l’ETSEIAT des de 1990. Actualment Miguel Mudarra és coordinador de l’assignatura de Física III a les titulacions de Grau en Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials i al Grau en Vehicles Aeroespacials. Ha estat coordinador del curs d’Introducció a l’Enginyeria, cap d’Estudis dels primers cicles a l’ETSEIAT des de 2001  i coordinador de l’àmbit Aeroespacial. Desenvolupa la seva activitat de recerca i de transferència de tecnologia al Laboratori de Física de Dielèctrics, que actualment coordina, on ha participat en projectes i treballs de recerca relacionats amb els fenòmens de relaxació dielèctrica, la càrrega d'espai i les seves aplicacions.

 

Mudarra  dirigirà  l’ETSEIAT amb un equip de 8 professors i professores: Inés Algaba, Juan Carlos Cante, Jasmina Casals, Pilar Cortés, Antoni Garcia, David González, Xavier Roca i Pep Simó.

 

Més informació al web

www.etseiat.upc.edu