La Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa acull, per primer cop, el Fòrum estatal de Contactologia

Logo forum contactologiaPer primera vegada, aquest fòrum de la indústria de lents de contacte, de referència nacional, té lloc a una Universitat.Està patrocinat per 15 laboratoris, la major part dels quals col·labora activament amb la FOOT. Ja s’han inscrit mes de 500 professionals del sector per a seguir aquesta jornada en directe i a través  d’internet, a través del canal Media Terrassa, del Campus de la UPC.

 

Dimarts, 11 de novembre, a partir de les 10 h, tindrà lloc a l’auditori Joan Salvadó de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT), de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la desena edició del Fòrum de Contactologia, d’àmbit estatal. Es tracta del principal esdeveniment a Espanya dirigit per a professionals de la salut visual que organitzen empreses i laboratoris fabricants de lents de contacte.

 

L’edició d’enguany és la primera que es realitza en un  recinte universitari. De fet, els  organitzadors del fòrum han triat la FOOT per la relació estreta que mantenen amb aquest centre del Campus de la UPC a Terrassa, amb el qual han col·laborat anteriorment en esdeveniments com les Jornades de Contactologia per a professionals, organitzades anualment pel Centre Universitari de la Visió (CUV), de la mateixa Facultat, i de les quals s’han realitzat cinc edicions fins ara.

 

El Fòrum de Contactologia comptarà amb un programa de conferències, la primera de les quals anirà a càrrec d’Assumpta Peral, professora de la Universitat Complutense de Madrid i especialista en la síndrome de l’ull sec. També hi intervindrà Fabio Delgado, responsable de l’àrea de contactologia de l’empresa Cottet Òptica, considerat com un dels òptics optometristes de més prestigi a Espanya. Especialitzat en lents de contacte, és un col·laborador habitual de les jornades per a professionals que organitza el CUV. Finalment, Alícia Casado, directora d’estratègia de l’agència de comunicació ‘seis60 Comunicació’, explicarà als òptics optometristes com poden treure profit de les xarxes socials com a professionals de la salut visual.

 

Les quinze empreses patrocinadores del fòrum, que reunirà a centenars de professionals del sector, són Alcon, Art-Lens, Avizor, Bausch+Lomb, Conóptica, CooperVision, Disop, Eurolent, Interlenco, Johnson&Johnson, Lenticon, Mark’ennovy, Menicon, Optimedical i Servilens.

 

El fòrum es podrà seguir on line i en directe a través del canal del Campus Media Terrassa,  https://media.terrassa.upc.edu/, prèvia inscripció que ja han efectuat, a data d’avui, més de 500 persones.

 

Impuls al bon ús de lents de contacte

 

En el marc del mateix Fòrum té lloc una campanya que promou el bon ús de les lents de contacte, a través la informació i els consells educatius que aporten òptics i els optometristes si que es pot seguir a xarxes socials com Twitter i Facebook i d’una pàgina accessible des de la web del Fòrum.

 

Més informació:

http://www.foot.upc.edu

http://www.cuv.upc.edu

http://www.forumcontactologia.com/

http://www.facebook.com/forumcontactologia

http://www.usalentillas.com/