L’ETSEIAT i l’EET acullen mes de 600 estudiants d’ensenyament secundari en la 20ª edició de les proves Cangur de Matemàtiques

Estudiants de les proves Cangur al Campus de Terrassa

Mes de 600 estudiants d’ESO i batxillerat de col·legis i instituts de Terrassa, Rubí i Viladecavalls  (el doble de participants que el curs passat ) participen avui dia 19 de març a les Proves Cangur que organitza anualment, a tot el país,  la Societat Catalana de Matemàtiques. Les aules del Campus de la UPC seran la seu a Terrassa d’aquestes proves. L’objectiu de les Proves Cangur  és estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través de la resolució de problemes.

 

La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls. Els enunciats dels problemes els ha preparat l'associació Le Kangourou sans Frontières, en una reunió internacional que es va celebrar a Puerto Rico, on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia.

Al campus de la UPC a Terrassa participaran estudiants dels següents col·legis i instituts: Institut Egara, Escola Pia de Terrassa, El Cim, Tecnos, Institut de Terrassa, Institut Investigador Blanxart, Institut Can Jofresa, Institut Torre del Palau, Institut Montserrat Roig, Institut Les Aimerigues, Institut de Vacarisses, Sagrado Corazón de Jesús, Institut de Viladecavalls, Institut Can Roca i Montcau-La Mola

 

L’ETSEIAT i l’EET acolliran a prop de 644 estudiants/es de secundària que participen en la 20ª edició de les proves Cangur de Matemàtiques (19/03/2015)

 

Més informació

http://www.cangur.org/cangur/cang2015/