L’Escola d’Enginyeria de Terrassa organitza el primer ‘Speed-Networking’ universitat-empresa adreçat a l’estudiantat

fira empreses eet13 empreses de tots els sectors industrials i de l’audiovisual participaran el proper dia 20 de febrer en el primer Speed-Networking universitat-empresa adreçat a l’estudiantat que s’organitza a la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC). L’Escola d’Enginyeria de Terrassa és l’organitzadora d’aquesta innovadora activitat, que pretén apropar d’una manera més dinàmica i atractiva les empreses a l’estudiantat per facilitar-los l’accés al mercat laboral.

 

Representants de 13 empreses i estudiantat de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) establiran contacte gràcies a l’Speed-Networking que ha organitzat aquest centre del Campus de la UPC a Terrassa el dia 20 de febrer. L’escenari serà el vestíbul modernista de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, on es distribuiran en 8 taules al matí i 8 més a la tarda, una per a cada empresa.

Com funciona l’Speed-Networking

 

La sessió es dividirà en dues parts, en la primera, cada empresa disposarà d’una hora per dialogar i intercanviar experiències amb diversos grups reduïts d’estudiants en intervals de 10 minuts. En aquest temps, l’empresa ha de ser  capaç de donar a conèixer les seves necessitats i les seves característiques i els estudiants han de ser  capaços d’informar sobre les seves habilitats i deixar les seves dades i el seu currículum. S’han inscrit a l’activitat un total de 105 estudiants universitaris, que era el total de places disponibles.

 

Un senyal sonor donarà el tret de sortida i el final de cada ronda de converses, fins que els 56 estudiants inscrits al matí i a la tarda  hagin passat per les 8 taules a les que romandran els representants de les empreses. D’aquesta manera, en una hora, tots els estudiants i totes les empreses aconsegueixen obtenir la informació fonamental d’ambdues parts.

 

Desprès de que tots els estudiants hagin passat per totes les taules d’empreses, l’EET ha previst  oferir d’un temps complementari perquè els estudiants estableixin un diàleg mes pausat amb  les empreses que millors sensacions els hagin causat o que s’adaptin mes a les seves inquietuds professionals.

 

Empreses i àrees de coneixement

 

Les empreses que participaran al matí són les d’àrees industrials  afins als graus que imparteix l’EET als matins (química, electrònica i electricitat) i les que participaran a la tarda són de les àrees d’estudi que s’imparteixen a la tarda (mecànica, audiovisual i disseny industrial).

 

Les empreses participants són: Mazel Ingenieros, Idneo Technologies, Schneider Electric, Simon Tech, Jané, VYC Industrial, Bmat Licensing, Electrònica Itel, Bimetica, Grupo Torrecid, Arvato Technical Information, Bosch Sistemas de frenado S.L.U,  Altran Innovación S.L.U

 

A més de les empreses, també participarà el Servei d'Universitat i Societat del Coneixement l’Ajuntament de Terrassa; l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Industrial de Terrassa; el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona; el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Graduats en Enginyeria de Telecomunicació de Catalunya i l’Euncet Bussiness School.

 

Més informació

www.eet.upc.edu