L’Escola d’Enginyeria de Terrassa gradua 110 nous enginyers i enginyeres per al teixit productiu del país

EETAquest any es gradua la primera promoció del grau de Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte i els primers estudiants de l'EET que obtenen una doble titulació

 

110 enginyers i enginyeres formats a l’Escola d’Enginyeria de Terrassa de la UPC es graduen el proper dia 11 de juliol per  entrar a formar part del teixit productiu del país. Del total de graduats, 22 són d’enginyeria elèctrica, 20 d’electrònica i automàtica, 33 de mecànica, 5 de química, 5 de tecnologia i disseny tèxtil, 16 de sistemes audiovisuals i 5 de disseny industrial i desenvolupament del producte. Aquests darrers constitueixen la primera promoció de l’EET que es gradua d’aquesta titulació.

 

L’acte serà presidit per Xavier Cañavate, director de l’EET; Diana Cayuela, delegada del rector de la UPC per a la transferència del coneixement, i Jordi Ballart, alcalde Terrassa. El reconegut dissenyador Martín Azua actuarà com a padrí de la promoció i impartirà la lliçó magistral ‘Disseny per explorar’.

 

En el mateix acte també es graduaran 4 estudiants que han cursat el màster en enginyeria de tecnologies de materials fibrosos (tèxtil, paperer i gràfic i cuir)

El premi al millor expedient acadèmic de l’àmbit industrial que atorga el Col·legi d’Enginyers graduats i Enginyers tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) és per a Albert Sánchez. Per la seva part, Sergio Baldoví s’endurà el premi al millor expedient en l’àmbit de les telecomunicacions, atorgat pel Col·legi d’Enginyers tècnics i graduats de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). Sergio Baldoví és, així mateix, el millor expedient de l’EET, premi que atorga l’EUNCET Bussines School.

 

Martin Azua

 

El padrí de la promoció és  Martín Azúa, reconegut dissenyador basc que treballa a Barcelona des de l’any 1994. Dissenyador d’objectes i espais, Azua considera els mètodes experimentals com a  part fonamental del procés de disseny. Entre els seus projectes més coneguts destaquen  la Casa Básica, que des de el 2007 forma part de la col·lecció permanent del MOMA de Nova York, les medalles dels campionats del món de Natació Barcelona 2003, i el disseny de l’Exposició SED per a l’Expo de Saragossa 2008. El projecte Especies en evolució per a Roca va ser guardonat amb un Premi FAD d’Arquitectura efímera el 2008. (http://www.martinazua.com/es/)

Més informació

www.eet.upc.edu