El gran recapte a la UPC

El gran recapteDel 24 de novembre i fins al 12 de desembre, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) se suma, a través dels diferents centre docents i campus, a la campanya del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya. El repte a la Universitat és aconseguir 1.000 kg d’aliments en vint dies. A més, l’1 de desembre, a l’ETSEIB, hi haurà una taula rodona on es tractarà la problemàtica del malbaratament alimentari.

 

A partir de dilluns, 24 de novembre, i fins al 12 de desembre, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) habilitarà diferents punts de recollida d’aliments per participar en la campanya del Gran Recapte d’Aliments, que organitzen conjuntament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya i que a la UPC s’organitza a través del Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD).

 

Els aliments que es recomana portar són arròs, pasta, llegums secs, oli, conserves de peix i carn, llet i aliments infantils, ja que són aliments que tenen un alt valor nutritiu, i, per tant, són bàsics en l’alimentació. També es poden portar altres tipus de menjar, com galetes i tomàquet en conserva, sempre i quan siguin productes de llarga durada.

 

Els punts de recollida del menjar que s’habilitaran al Campus de Terrassa durant el període que duri la campanya són: l’ETSEIAT, l’EET, la FOOT, la Biblioteca, l’edifici TR11, el Vapor Sala, l’edifici Gaia i l’edifici Campus.