Benvinguts i benvingudes a les Jornades de Portes Obertes!!

Aquest any ens visitareu prop de 900 estudiants procedents de 145col.legis i instituts de les quatre províncies catalanes.

 

L’interès per les titulacions que ofereixen les Escoles del Campus de la UPC a Terrassa ha generat un rècord històric d’inscripcions. Assistiran 880 estudiants procedents de 145 instituts i escoles de totes les províncies catalanes i també de Mallorca.

 

Les Jornades de Portes Obertes, que organitzen el proper dia 5 de febrer les Escoles del Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya · Barcelona Tech (UPC) a Terrassa, han despertat, un any més, gran expectació entre l’estudiantat de secundària de tot Catalunya. S’hi han inscrit prop de 900 alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior, de 145 centres. Els estudiants inscrits procedeixen de les quatre províncies catalanes i també de Mallorca. El curs que ve, les 5 escoles de la UPC al Campus de Terrassa impartiran 14 graus,  7 màsters universitaris i el diploma de la gent gran a més de 5.000 estudiants.

 

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET), la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) i el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) rebran la visita de gairebé 900  estudiants d’ensenyament secundari, procedents de diferents localitats de les quatre províncies de Catalunya i de 145 col·legis i instituts per participar a les jornades de portes obertes. Les inscripcions s’han fet a través d'aquesta mateixa web

 

Les escoles del Campus egarenc han programat tot un seguit d’activitats amb la finalitat d’orientar els futurs universitaris sobre els estudis que s’imparteixen a la UPC. L’acte de recepció conjunta tindrà lloc a l’ETSEIAT (c. Colom, 11), tant a les 10.30h com a les 15.30h. Aquest acte comptarà amb una benvinguda oficial per part de la presidenta del Consell de Campus de Terrassa, Diana Cayuela; del regidor d’Universitats i Societat del Coneixement, Juan Antonio Gallardo, i dels sotsdirector de les escoles.

 

Tot seguit, l’estudiantat visitarà els centres docents que siguin del seu interès, on podran participar en xerrades orientatives, demostracions als laboratoris de recerca i visites a les instal·lacions.