Arriba el IX Fòrum d’empreses del sector Industrial i Aeronàutic ETSEIAT-EET

Forum empreses upc terrassaAquest fòrum universitari d’enginyeries és dels que més empreses aplega i consolida al Campus de la UPC a Terrassa  com  un dels punts de trobada universitat-empresa més importants de Catalunya

 

El dia 24 de febrer se celebrarà la novena edició del Fòrum d’empreses de l’ETSEIAT i l’EET, un dels més importants del panorama universitari català. L’acte d’inauguració estarà presidit pel vicerector de personal docent investigador de la UPC, Miquel Soriano, que representarà al rector de la universitat en aquest acte. També assistirà el president del Consell Social de la UPC, Ramon Carbonell i l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Tots tres estaran acompanyats pels directors de l’ETSEIAT i l’EET, Miguel Mudarra i Xavier Cañavate respectivament. A continuació, Josep Miquel i Bas, director de serveis tècnics centrals de l’empresa B Braun Medical, impartirà la conferència titulada “Enginyeria en la indústria farmacèutica”.

 

L’ETSEIAT i l’EET de la UPC, pol d’atracció d’empreses

 

Els recent titulats i l’estudiantat de l’ETSEIAT i de l’EET dels graus i dels màsters que ofereixen aquestes dues escoles, podran contactar directament amb 26 importants empreses líders al seu sector i amb  8 institucions corporatives. Aquest fòrum  no només s’ha consolidat com un important pol d’atracció empresarial a la cerca de talent, sinó que ha esdevingut una de les cites més importants d’aquestes característiques a Catalunya. Segons els seus organitzadors, “el IX Fòrum d’empreses del sector Industrial i Aeronàutic de l’ETSEIAT i de l’EET posa de relleu que el teixit industrial confia en la formació que les dues Escoles imparteixen als futurs professional. Aquest Fòrum il·lustra d’una manera molt clara el talent i l’alt nivell que atresoren els nostres estudiants. La prova és que participen algunes de les empreses més importants del país”.

 

Tot seguit a l’acte inaugural, a partir de les 11 hores i fins les 17 hores, el programa es desenvolupa en tres sessions paral·leles de conferències, impartides per directius i responsables de recursos humans de les empreses participants, i 24 estands que permetran a l’estudiantat conèixer les característiques dels perfils professionals que necessiten les empreses. Les empreses, per la seva part, tindran l’oportunitat de reclutar els estudiants que més s’adaptin a les seves necessitats. Igualment, les empreses disposaran d’aquest espai de networking per establir  contacte entre elles.

 

Patrocinis

 

El VIII Fòrum d’empreses del sector Industrial i Aeronàutic ETSEIAT-EET de la UPC compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Terrassa a través de la Regidoria d’Universitat i Societat del Coneixement. També participen en el patrocini l’empresa Telstar, el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, el Col.legi d’Enginyers de Barcelona,  el Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España (COIAE), la Mútua d’Enginyers, la Caixa del Enginyers. L’Associació d’Amics, i Antics Alumnes de l’Escola Industrial (A4) i l’Associació d’Amics i Antics Alumnes de l’ETSEIAT.

 

Més informació a

www.etseiat.upc.edu

www.eet.upc.edu